Origine luxeappartementen in vielsalm

FR

Origine, 14 luxeappartementen in vielsalm

Vue 3d Origine
Vue 3d Origine
Vue 3d Origine
Vue 3d Origine
Vue 3d Origine
Vue 3d Origine
Vue 3d Origine
Vue 3d Origine
Vue 3d Origine
Vue 3d Origine
Vue 3d Origine
Vue 3d Origine
Vue 3d Origine
Vue 3d Origine
Vue 3d Origine
Vue 3d Origine

De practige landschappen van de Ardennen

NATUUR ZO VER JE BLIK REIKT

De omgeving lijkt wel een schilderij gemaakt met meesterlijke hand.

Vanaf de ruime terrassen en grote ramen, ideaal gericht op het zuidwesten, geniet je voortdurend een adembenemend uitzicht op de prachtige landschappen van de Ardennen.

Op de beboste heuvels, de meanders van de Salm en de pittoreske dorpjes geraak je nooit uitgekeken. Maak je klaar voor adembenemende zonsopgangen en - ondergangen!

AUTHENTIEK EN MODERN TEGELIJK

DE APPARTEMENTEN

In de interieurs keert residentie Origine terug naar de bron en de authenticiteit van de Ardennen. De luxeappartementen hebben een bewoonbare oppervlakte van 125 tot 150m2. Elke leefruimte werd ingericht met optimale volumes, functionele elementen, verzorgde afwerkingen en nobele, luxueus ogende materialen.

Details

COMFORT EN RAFFINEMENT

LUXUEUZE AFWERKINGEN

AFWERKING, PRESTATIES EN LUXUEUZE UITRUSTINGEN

In elk appartement, met twee of drie slaapkamers, bedraagt de vrije hoogte onder het plafond 2,6 m. Comfortabel en luxueus wonen verzekerd dankzij het semi-massieve parket in de slaapkamers, de vloerverwarming, het schrijnwerk, de ingerichte keuken of de prachtige badkamer. Je interieur is een echte cocon die je kan inrichten naar je eigen smaak.

Download brochure

Finitions de qualité

ALS ARCHITECTUUR RIJMT MET NATUUR

TERASSEN EN TUINEN

Elk appartement beschikt over een grote buitenruimte die je een gevoel van ruimte en vrijheid geeft: een terras van 35 à 40 m2 of een privétuin van 200 m2. Een ruimte met veel glas, hout en steen uit de streek die je kan inrichten volgens je eigen smaak.

Wie geen eigen tuin heeft, kan genieten van het prachtige park, goed voor rustige en gezellige buitenmomenten met grasvelden, planten en designmeubilair.

Wonen vlakbij de natuur

MAAK JE HET LEVEN WAT MAKKELIJKER

Wonen vlakbij de natuur, met alles bij de hand om je het leven wat makkelijker te maken

In de buurt van de uitstekend gelegen residentie Origine vind je alle diensten, faciliteiten en voorzieningen die Vielsalm te bieden heeft. Ondanks de rustige omgeving word je uitstekend bediend door het openbaar vervoer en ben je snel in de buurt van de grote wegen en spoorwegen. Scholen en winkels zijn bijna je buren. Het vele groen leent zich bovendien uitstekend voor wandelen en fietsen.

Kaart

Een persoonlijke toets geven

KIES JE EIGEN STIJL

Is het je ultieme droom om je ideale appartement van top tot teen helemaal zelf in te richten, volgens je eigen smaak? Er een echte thuis van te maken? Wij zijn er om je daarbij te helpen!

EVEN UNIEK ALS JIJZELF

In een appartement van Origine kan je elk detail van je geluk zelf kiezen van zodra je beslist hebt om te kopen. Een uniek interieur dat jouw persoonlijkheid uitstraalt creëer je met luxueuze uitrustingen, nobele materialen en geraffineerde configuraties en afwerkingen.

OP JE EIGEN RITME

Wij begeleiden je bij je keuze uit duizenden referenties, ideeën en tips. Samen creëren we voor jou een thuis op maat. En natuurlijk respecteren we daarbij alle geldende normen en technische eisen.

Download brochure

De haute Ardenne man je voeten

IN HET HART VAN EEN PRACHTIGE REGIO

Een nieuw appartement in Vielsalm, te midden van een prachtige regio ... Zegt je dat iets?

Kies voor het rustige levensritme van deze prachtige Ardense regio die bekend staat om haar spectaculaire landschappen in ieder seizoen, haar rijke erfgoed en haar heerlijke bosbessen. Het dorp Vielsalm ligt verscholen in het hart van een eeuwenoud bos. De vele legendes en tradities wisten al vele kunstenaars te charmeren, ook Victor Hugo. Laat ook jij je betoveren?

RUIMTE, RUIMTE EN NOG EENS RUIMTE

Residentie Origine is jouw haven van rust in de volle natuur, op een boogscheut van de natuurreservaten en natuurparken van de Haute Ardenne. Je vindt er ontelbare sporen van een rijk historisch erfgoed zoals de archeologische vindplaatsen waar ooit de Kelten leefden. Ook vandaag nog wordt de Keltische cultuur hoog in het vaandel gedragen tijdens bontgekleurde folkloristische festiviteiten.

Vue depuis une terasse

Met ben gerust hart

VEILIG PARKEREN EN OPBERGEN

  • Beveiligde eigendom met poort
  • Privégarage met 2 parkeerplaatsen, een elektrische oplaadpaal en opbergboxen
  • Garagepoorten met afstandsbediening
  • Deurtelefoon met camera
  • RF-poorten (brandbestendig) met judas
  • Gastenparking voorbehouden voor de mede-eigendom

Efficacité énergétique

ENERGIEPRESTATIES

Dankzij het doordachte ontwerp, gezonde materialen en performante uitrustingen kreeg Origine EPB A en voldoet het aan de hoogste normen op het vlak van energie-efficiëntie.

BEREID JE VOOR OP EEN SERENE TOEKOMST

Origine gebruikt de onuitputtelijke, gratis energie van de natuur voor jouw verwarming (12 putten voeden de twee warmtepompen), sanitair warm water of ventilatie. Een kleinere ecologische voetafdruk is goed voor de planeet ... en voor je portemonnee!

Download brochure

Finitions de qualité

Gezond en natuur leven

VRIJE TIJD EN GEZELLIGHEID

EEN GEZELLIGE OMGEVING, VRIJE TIJD VOOR IEDEREEN

De buitenomgeving van Origine leent zich uitstekend voor gezellige momenten en mensen ontmoeten, wat altijd goed is om jezelf te ontplooien. De benedenverdieping van de residentie linkt alle bewoners aan elkaar. Gezinnen en buren kunnen er de rust opzoeken in een luchtige en schaduwrijke ruimte die als een park is ingericht in het midden van de residentie.

SPORT, AVONTUUR EN VRIJE TIJD

Op zoek naar een nieuwe leefomgeving waar rust rijmt met gezondheid en natuur? Je kunt je hart ophalen op de tennisbaan van Origine, maar bent ook slechts een steenworp verwijderd van duizend wandel- of fietsroutes, trekkingpaden doorheen de mooiste landschappen van de Salmvallei, natuurreservaten, skipistes of watersportfaciliteiten op het Lac des Doyards. De grootste levensgenieters kunnen zich overgeven aan het bosbessen plukken en zich vervolgens te goed doen aan de lokale specialiteiten van de beste restaurants van de streek.